tag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post6137021788783524764..comments2024-01-20T17:51:11.251+01:00Comments on Solokokk. Mat for meg, mat for alle: Chilimarinert KyllingSolokokkhttp://www.blogger.com/profile/06498960663228817202noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post-90933716413380769272014-03-22T03:25:17.256+01:002014-03-22T03:25:17.256+01:00Hei Martin,
Hyggelig å se at du er inne nå og da ...Hei Martin,<br /><br />Hyggelig å se at du er inne nå og da på bloggen. Det er faktisk lettere å få til en saftig kyllingfilèt enn en saftig hel kylling. Når du steker en hel kylling, så blir filèten raskere ferdig stekt enn lårene slik at noen deler av kyllingen blir saftig, og andre dler blir ofte litt tørre. For å få en saftig kyllingfilèt gjør du slik:<br /><br />Legg filèten i en liten ildfast form, og stek den i 10-12 minutter på 200 grader i ovnen. Når den er ferdig så dekker du til formen med aluminiumsfolie, og lar den hvile i 10 minutter. Du vil bli overaskert over hvor saftig den blir, og du trenger ikke å kjøpe dyr Stangekylling for å få et bra resultat. Jeg kjøper alltid vanlig hel kylling fra Prior.<br /><br />Et tips er å kjøpe en hel kylling, skjære av filètene og lårene, for så å bruke de hver for seg til flere middager. Kok så kraft på skroget, så får man deilig kraft i tillegg som man kan bruke i sauser eller suppe. Da holder en kylling til 4 middager for en person.<br /><br />Lykke ti!Solokokkhttps://www.blogger.com/profile/06498960663228817202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post-33436190019965328412014-03-22T03:23:57.570+01:002014-03-22T03:23:57.570+01:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Solokokkhttps://www.blogger.com/profile/06498960663228817202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post-22732634031616195182014-03-21T20:09:03.774+01:002014-03-21T20:09:03.774+01:00Likte marinaden veldig godt, men prøvde denne med ...Likte marinaden veldig godt, men prøvde denne med kyllingfilet. Det ble tørt :/ Må nok bruke hel kylling neste gang.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01342194274138560808noreply@blogger.com