tag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post7110868739544086562..comments2024-01-20T17:51:11.251+01:00Comments on Solokokk. Mat for meg, mat for alle: Biff TartarSolokokkhttp://www.blogger.com/profile/06498960663228817202noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post-59417023820531049802012-06-08T19:07:47.795+02:002012-06-08T19:07:47.795+02:00Høres utrolig godt ut! Takk for tipset. Tartaren h...Høres utrolig godt ut! Takk for tipset. Tartaren her er jo veldig enkel, men kan kan jo som du viser gjøre mye med tartar. Jeg bor i Oslo, og der er hver holme og skær fuglereservat og måsegg er en sjelden vare. Men versjonen du beskriver er jo utrolig spennende. Jeg var på Skarven i Tromsø og spiste selkjøtt en gang, og det er noe av det beste kjøttet jeg noen gang har smakt. Det kunne også være en spennende variant. Tilsetningene du har i kjøttet høres vedlig godt ut!Solokokkhttps://www.blogger.com/profile/06498960663228817202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-707181124187614985.post-13751718924670393882012-06-05T00:59:43.532+02:002012-06-05T00:59:43.532+02:00Prøv å lage Tartar med hvalkjøtt, bare hakket og g...Prøv å lage Tartar med hvalkjøtt, bare hakket og gnidd inn i skjerfjøla med siden av kniven og litt Maldon salt. Litt god sennep smeltet i litt eddik eller sitronsaft, litt hakket chilli,olje, nymalt pepper ,noen dråper Worcestershire sauce og et par spisesjeer cognac og allt blandet med kjøttet.Hvis jeg skal anbefale den optimale eggeplommen på toppen, er det fra måsegg! Har prøvd det og...ubeskrivelig!! Serveres med de vanlige tingene som hakket rødløk, hakket agurk, kapers og toast.Anonymousnoreply@blogger.com