250 gr. Steinbitfillèt
Pesto:
1 Pakke Fersk Bladpersille
1 Liten Neve Pinjekjærner
1 Fedd hvitløk
1 Bit Parmesan (ta litt på slump, kanskje 30-50 gram?
10 stk. Svarte Oliven
2 stk. Soltørkete Tomater (myke i oljelake)
1 dl Olivenolje (bruk en god olje!)
Grovrens persillen for stilker, og ha persillen, pinjekjærnene, parmesanen oliven og tomater sammen med god olivenolje i en stavmixeren, eller en kjøkkenmaskin.
Stek steinbiten på middels varme i noen minutter på den ene siden. Snu den, og legg pestoblandingen oppe på fisken. Stek under lokk i 5 minutter. Da er den ferdig til å serveres, gjerne med grønnsaker, salat, tomat og en potet. Saus trenger man ikke, da persillepestoen spiller rollen som saus. Vanlig pesto og "pesto rosso" passer også perfekt. Og det er ikke nødvendig å lage pestoen selv....
Annonser:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar