fredag 17. mai 2013

Tagliatelle Med Tomat, Løk og Oliven

Denne gangen poster jeg en rett jeg lagde på noen få minurrer. Pastaen fra De Cecco (Taglitatelle med egg) som skal bare koke i 2 minutter, og resten skal bare stekles raskt i en stekepanne.

Start med å koke opp vannet. Bruk max varme så det koker rast. Kutt opp løken i fine strimler, og stek med 3-4 fedd hvitløk. Tilett en finkuttet tomat og en halv boks med tomatpurè. Avslutt så med finkuttet oliven, og her brukte jeg oliven fra glass fra Liguria (Taglieggio oliven), men bruk gjerne fersk oliven. Ikke bruk billige svarte oliven fra glass, du får det til samme pris i spesialutikker som er ekte oliven ok ikke kjemisk behandlet.Det blir bare mye bedre, og bir en herlig rask og billig middag.




Annonser:

To grådige italienere - Antonio Carluccio Gennaro Contaldo Chris Terry Bente Rannveig Hansen Italiensk vin - Arne Ronold Thomas Ilkjær Paolo Lolli Finn Årosin Madsen Ole Udsen Arne Ronold Culinaria Italia - Claudia Piras Ruprecht Stempell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar