søndag 12. juli 2015

Kyllingpita Med Appelsinsaus

Pita med kylling er både enkelt og godt. Dette er riktig god kosemat eller e enkel middag, og det smaker fantastiskt godt. Om man griller kyllingen eller tar den i stekepanne eller ovn er en smakssak, men om sommeren er jo grill et godt alternativ

Jeg stekte en kyllingfilèt i ovnen i 15 minutter for denne retten, men grill den gjerne eller stek den i appelsinsausen samtidig mens den koker inn.

1 Kyllingfilèt
2 dl Appelsinjuice
1/2 Rød Chili
2 Hvitløksfedd
1 1/2 ss Sukker
1/2 Gul Løk
Salatblad

Skjær opp en halv gul løk i fine skiver, og stek den på middels varme sammen med sukker til den er gylden og sukkeret blir til lys karamell. Tillsett hvitløk og chili de siste minuttene av kokingen. Stek kylligbrystet i ovnen i 15 minutter. Varm opp pitabrødet på stekepanne eller i ovnen sammen med kyllingen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar