lørdag 19. januar 2013

Spaghetti Arrabiata

Det er lenge siden jeg har spist pasta, så nå gjorde jeg innkjøpp til et par pastaretter. Så det blir pasta denne helgen. En god pastarett kan gjøres utrolig billig, som denne arrabiataen. Den inneholder ingen dyre ingredienser som kjøtt eller skalldyr, og er i tillegg utrolig god. Arrabiata skal være sterk. Den skal smake mye, selv om ingrediensene er enkle. Det man trenger er:

1 Løk
1 Sjalottløk
3 Fedd hvitløk
1 Boks Tomater
1 Neve Fersk Basilikum
3 ss Olivenolje
1-2 ts Tørket Chili
Spaghetti
Parmesan

Kutt opp løk, sjalottløk og hvitløk. Stek det blankt og mykt i en liten gryte. Tilsett så tomatene, chili og finhakket basilikum. La alt koke under lokk på lav varme i 2-4 timer. Jo lenger den koker, jo berdre blir den.

Kok opp vann med litt salt i, og kok pastaen etter instruksene på pakken. Når den er "al dente", så hell av vannet. Bland inn tomatsausen, og la det blandes godt over lav varme i et par minutter. Server med revet parmesan og finkuttet fersk basilikum.


Annonser:

To grådige italienere - Antonio Carluccio Gennaro Contaldo Chris Terry Bente Rannveig Hansen Italiensk vin - Arne Ronold Thomas Ilkjær Paolo Lolli Finn Årosin Madsen Ole Udsen Arne Ronold Culinaria Italia - Claudia Piras Ruprecht Stempell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar