tirsdag 14. oktober 2014

Tunfiskrøre

Tunfiskrøre er veldig godt til frokost eller lunch, og det er lett å lage. Den er frisk og mettende, og gir mye god næring og viktige vitaminer. Jeg brukte tunfisk på boks fra en tyrkisk produsent som er garantert delfinsikker og av super kvalitet, men det er vamskelig å få tak i. Prøv å finn tunfisk av god kvalitet som garanterer at delfiner ikke skades under fangsten.

1 Boks Tunfisk i Olje
2 ss Majones
4 ss Lettrømme
1 Finhakket Vårløk
Litt Pepper
Noen Dråper Sitron

Hell av oljen av tunfisken, og press lokket mot fisken slik at det meste av oljen renne av. Man kan selvfølgelig også bruke tunfisk i vann, men jeg synes at en tunfisk i god olje er bedre.

Finhakk vårløken, og bland alt sammen. Server på grovt brød, og pynt med litt hakket vårløk.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar