onsdag 1. januar 2014

Kyllingpasta Med Blåmuggost

Pasta er den ultimate maten om man skal ha noe som er smakfullt og samtidig raskt å lage. Her er en kyllingpasta som jeg ofte lager når jeg skal ha noe som er godt og som samtidug tar kort tid, og den er perfekt hvis man får besøk og kke vil bruke mye tid på kjøkkenet. Denne pastaretten krever en litt kraftig pasta med my mat, ikke tynn spagetti i denne men en tykk båndspagetti eller penne. Jeg lager den medPapardelle som er en tykk båndspagetti som er hele 20-30mm bred. Det går også bra med Tagliatelle eller Fetutchine. Oppskriften under er for en person, så er det bare å gange opp:

1 Kyllingfillèt
100 gr Papardelle Pasta
6-8 Aspargestopper
1,5 ss Crème Fraich
1,5 ss Ricotta
2 ss Blåmuggost (Roquefort eller Norzola)

Start med å koke opp vann til pastaen. Samtidig steker man kyllingfillèten på middels varme i en panne. Kok pastaen i følge instruksjoner på pakken, og vær nøyaktig så du får den "al dente", litt tyggemotstand skal det være på pastaen. 2 minutter før pastaen er ferdig så tar man i aspargestoppene slig at de koker litt men fortsatt blir litt sprø. Hell av vannet på pastaen, og ta i crème fraiche og ricotta og blåmuggost. Jeg brukte en god roquefort. Bland godt over varme slik at du får en god saus. Server i en vid og dyp tallerken. Dette er supergod og rask middag. Ta gjerne litt finrevet parmesan på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar