tirsdag 14. januar 2014

Lasagne Med Kyllingkjøttdeig

Lasagne er noe nesten alle liker, og passer til både middag og lunsh. Lag mere enn du skal spise, så har man en deilig lunsh neste dag. Jeg lager en porsjon for 2 personer eller til 2 måltider.

Fyll:
400 gr. kyllingkjøttdeig
1 Boks Hakkede Tomater
1/2 Løk Skåret
3 Hvitløksfedd Finhakket
1/2 Malt Stjerneanis
Salt
Pepper

Saus:
2 ss Hvetemel
1 ss Smør
2 dl Melk
Litt Malt Muskatnøtt

Stek finhakket hvitløk og løk i en kasserolle. Kyllingkjøttdeigen lett brun i en stekepanne, og ha det så i kasserollen. Ha i tomat, oregano, salt, pepper, stjerneanis og finhakket parmesan. Kok videre på lav varme under lokk i 2 timer

Når der er 20 minutter igjen av koketiden for fyllet, så start med sausen. Smelt smør i en liten kasserolle, og inn hvetemel. tilsett så melken litt etter litt under kraftig omrøring til det blir en fin og klumpfri saus.

Monter lasagnen i en liten stekefast form (ca. 15x20 cm). Smør formen med olje slik at den ikke stter seg fast. Legg lasagne plater i bunn, og legg på et lag med fyll. Ha så litt fyll på toppen av fyllr. Legg så et nytt lag med lasagneplater, fyll og saus. Legg så på det siste laget med lasagne, fyll og saus. Topp det hele med noen skiver med Jarsbetg ost og litt revet parmesan. Stek i 30 minutter på 200 grader i ovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar