onsdag 23. november 2011

Blåskjell

Blåskjell er relativt billig mat, og så utrolig godt. Her er en enkel og rask variant, og holder til 2 personer. Det blir bare 40 kroner per person.

Jeg brukte:

1 kg Blåskjell
2 Gulrøtter
1 Vårløk
1/2 Løk
1 Sjalottløk
4 Fedd hvitløk
2 dl Hvitvin
2 dl Fløte
1/2 ts Salt

Stek løk, hvitløk, sjalottløk og strimlete gulrøtter i olivenolje til du får frem aromaen, og løken blir blank. Hell over hvitvin og kok opp. Hell i blåskjellene og la det koke i 4 minutter til blåskjellene åpner seg. Rør inn fløten og vårløken. Hakket bladpersille ville også være godt i dette.


Annonse:

Skalldyr - Leif Mannerström Jesper Lindberg Tomas Yeh Lisa Nestorson Bente-Lill Øygard Terje Øygard



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar