lørdag 22. oktober 2011

Bacalao

Klippfisk er noe man burde bruke oftere, og man kan lage så mye godt av det og det holder i en evighet i kjøleskapet. Her har jeg laget en veldig enkel bacalao som holder til 2 personer.

2 gode skiver med klippfisk
1 boks hakkede tomter
3 store poterer
1 løk
20 sorte oliven
1/2 dl god olivenolje

Klippfisken må vnnes ut i 2 døgn før man bruker den. Ha den i en bolle med vann i kjøleskapet, og bytt vann 2 ganger i døgnet.

Kutt den utvannede klippfisken i fine biter og skjær potetene i skiver. Bland alt i en kasserolle, og la det småkoke i 1-1,5 time.


Annonser:

Verdens beste - Eyvind Hellstrøm Trygve Indrelid Bacalao de Cuba - Egil Hyldmo My Barcelona Kitchen - Sophie Ruggles

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar