torsdag 7. juni 2012

Pizza Med Scampi

Jeg vet ikke om denne har et italiensk navn, men for med er det en enkel egenkomponert pizza ut i fra de råvarene jeg hadde. Den er enkel, bare tomatsaus, løk, scampi og tomat. For å gjøre den enkel så brukte jeg fedigkjøpt tomatsaus fra Barilla. Litt "juks" kan man tillate seg når man trenger et lett måltid.

Deig for en porsjonspizza:

1,5 dl Hvetemel
0,7 dl Vann
1 ts Tørrgjær
1 klype Salt

Fyll:

8-16 Rå Scampi (renset)
5 ss tomatsaus
1/2 Rødløk
1 Mozarella Ost
4 Cherrytomater

Bland deigen godt og la den heve i 40 minutter. Form den som en pizza på en plate med bakepapir. Hev den en halvtime på bakepapiret.

Fordel tomatsaus, ost, finkuttet løk, delte tomater og scampi på deigen.

Stek på høyeste varme, nederst i ovnen i 12 minutter (ved 300 grader). Den fine søte smaken av scampi drømmer man om etterpå, derfor brukte jeg mange av dem på pizzaen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar