søndag 17. juni 2012

Tyrkisk/Gresk Auberginsalat

Tyrkisk auberginesalat er godt tilbehør til en hovedrett eller en god rorrett med brød som tilbehør.

For 2 porsjoner:

1 Aubergine
2 Fedd Hvitløk
4 sps Youghurt
Litt Sitronsaft
Litt Olivenolje
Litt Hakket Fersk Bladpersille

Del auberginen i 2 og stek på 200 grader eller under grill. Når den er mør, så skav ut fruktkjøttet og miks det med en stavmikser til en fin masse. Bland inn yoghurt, hvtløk, sitronsaft, olje og persille.

Server den kjølig med godt hjemmebakt brød., eller som tilbehør til enhver kjøttrett. Spesilelt lam er det veldig godt til.

Jeg rørte denne sammen ganske raskt, så utseende ble kanskje ikke helt bra... Men det smaker det samme.
 
Annonser:
 
Istanbul - Pat Yale Rebecca Erol Katarina Nordli Harald Nordli Finn Valgermo
 
 
 
 
 
 

 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar