Finnbiff er veldig bra alenemat, og er enkelt også for større middager. Finnbiff kjøpes fryst, og er lett å dele i frossen tilstand og bare ta det man skal bruke. Jeg kjøpte en pakke på 400 gram og brukte en fjerdedel. 100 kroner holder til 4 middager med 2 wraps hver. Jeg brukte 1/4 og resten gikk tilbake i fryseren til en annen gang. Den tiner også raskt, og går fort å steke.
100 gram Finnbiff
Lefrse fra Buer, Birgers Beste.
1/4 Tomat, eller noen cherrytomater som jeg brukte
Litt salat
1/4 Rødløk
2 ss Lettrømme
2 ts Asiatisk Østerssaus.
Tin finnbiffen og stek i en varm panne. Kutt tomat, salat og løk. Legg det i en lefse, ta på rømme og litt østersaus for å få litt mere smak og saftighet. Rull sammen, og server. Enkelt, raskt og godt.
Jeg lager ofte mat alene, og synes at selv om jeg skal spise alene, så vil jeg gjerne ha en bra matopplevelse. Maten i min blogg vil bestå av en kombinasjon av god mat jeg lager for meg selv, men også mat for flere personer. Det er bare å bruke gangetabellen. Jeg håper at jeg kan inspirere til at man kan lage god mat for alle anledninger, også om man lager mat for en person. Jeg liker å lage mitt eget brød, så det vil også være innlegg om brød og baking.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar