søndag 3. juni 2012

Wraps med Finnbiff

Finnbiff er veldig bra alenemat, og er enkelt også for større middager. Finnbiff kjøpes fryst, og er lett å dele i frossen tilstand og bare ta det man skal bruke. Jeg kjøpte en pakke på 400 gram og brukte en fjerdedel. 100 kroner holder til 4 middager med 2 wraps hver. Jeg brukte 1/4 og resten gikk tilbake i fryseren til en annen gang. Den tiner også raskt, og går fort å steke.

100 gram Finnbiff
Lefrse fra Buer, Birgers Beste.
1/4 Tomat, eller noen cherrytomater som jeg brukte
Litt salat
1/4 Rødløk
2 ss Lettrømme
2 ts Asiatisk Østerssaus.

Tin finnbiffen og stek i en varm panne. Kutt tomat, salat og løk. Legg det i en lefse, ta på rømme og litt østersaus for å få litt mere smak og saftighet. Rull sammen, og server. Enkelt, raskt og godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar