Når jeg har lyst på noe lett og god mat, så lager jeg ofte suppe. Denne nudelsuppen er utrolig enkel å lage, og det går raskt.
5 dl Kyllingkraft
5 skiver ingefær hele skiver skåret på tvers av roten (ca. 1,5mm tykke)
2 Vårløk
2-3 Hvitløksfedd
1 ss Thai Fiskesaus
1 ss soyaolje
Nudler (helst asiatiske, gjerne brede eller tykke eggnudler)
Litt olje
Varm opp oljen og legg i ingefærskivene, 2 knuste hele hvitløksfedd. Stek disse til du får en god aroma, men husk å ikke brenne hvitløken. Tilsett kyllingkraft, fiskesaus, soyaolje og en grovkuttet værløk. Kok i 15 minutter og sil suppen. Du skal bare ha kraften. Sett kraften tilbake på platen og tilsett nok en gang en hel grovkuttet værløk. Kok opp og tilsett nudlene. Kok disse i henhold til anvisning på pakken. Server ved å ta nudlene opp av kraften og legg i en suppebolle. Hell suppen over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar