Nouc Nam er god som dipp til vårruller og scampi.
1 sps Nam Plah - Asistisk fiskesaus
6 sps Vann
2 sps Demerarasukker
1 1/2 sps Lime- eller Sitronsaft
1/2 Rød Chili (1/4 hvis den er stor)
2 fedd Hvitløk
Finhakk hvitløk og chili så fint du kan, eller bruk en rasp. Bland ingrediensene, og la det stå å hvile slik at smakende får utvikle seg.
Annonse:
Jeg lager ofte mat alene, og synes at selv om jeg skal spise alene, så vil jeg gjerne ha en bra matopplevelse. Maten i min blogg vil bestå av en kombinasjon av god mat jeg lager for meg selv, men også mat for flere personer. Det er bare å bruke gangetabellen. Jeg håper at jeg kan inspirere til at man kan lage god mat for alle anledninger, også om man lager mat for en person. Jeg liker å lage mitt eget brød, så det vil også være innlegg om brød og baking.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar