søndag 4. mars 2012

Pizza med bacon og løk

Dette er en veldig enkel pizza, men som smaker mye. Start med å lage en enkel pizzadeig.

Pizzadeig:

2dl Speltmel, finmalt fra Kvelde mølle
0,8 dl Vann
1 ts Tørrgjær
Litt salt

Bland godt sammen og hev i en 1/2 time. Form ut som en pizza på bakepapir, og la det heve i 40 minutter. Samtidig forbereder du innholdet:

1 Mozarella i pose
1/2 pakke bacon
1/2 løk
8 Cherrytomaret
1 ss Tomatpurre
Litt oragano eller timian
2 Hvitløksbåter

Kok sammen cherrytomatene med tomatpurre, hvitløk og timian, og kok det til en enkel tomatsaus.

Spre pizzadegen til en pizza og hev den i 30 minutter. Fordel så ut tomatsausen. Legg deretter på mozarellaost, Finhakket bacon og løk.

Stek på max tempratur i 10 mintter på nederste rille.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar