Dette er en veldig enkel pizza, men som smaker mye. Start med å lage en enkel pizzadeig.
Pizzadeig:
2dl Speltmel, finmalt fra Kvelde mølle
0,8 dl Vann
1 ts Tørrgjær
Litt salt
Bland godt sammen og hev i en 1/2 time. Form ut som en pizza på bakepapir, og la det heve i 40 minutter. Samtidig forbereder du innholdet:
1 Mozarella i pose
1/2 pakke bacon
1/2 løk
8 Cherrytomaret
1 ss Tomatpurre
Litt oragano eller timian
2 Hvitløksbåter
Kok sammen cherrytomatene med tomatpurre, hvitløk og timian, og kok det til en enkel tomatsaus.
Spre pizzadegen til en pizza og hev den i 30 minutter. Fordel så ut tomatsausen. Legg deretter på mozarellaost, Finhakket bacon og løk.
Stek på max tempratur i 10 mintter på nederste rille.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar