lørdag 17. mars 2012

Tunfisk "Sweet & Sour"

Skal du ha en forrett eller bare litt snacks til en kveld, så er denne veldig god. Dette er kosemat som jeg lager om kvelden hjemme. Tunfisken kan også ertattes med frityrstekte scampi.

1 stykke Fersk Tunfisk
Frisk Koriander
Thai Sweet Chili Sauce
Soyaolje
Fersk Koriander

Ta tunfisken ut av kjøleskapet et par timer før du skal steke den slik at den får romtemperatur. Det gjør at den blir gennomvarm selv om den stekes raskt.
Bland sweet & sour sauce med 2-3 spiseskjeer med soyasaus. Tilsett finkuttede blader av fersk koriander. Dette blir en glimrende dip for fisken. Tilbred den flere timer før du skal spise den slik at korianderen får tid til å tilsette smak til sausen.

Stek tunfisken på høy varme, bare ett og et halvt minutt på hver side. La filèten hvile, og kutt den så i porsjonsbiter. Kutt tunfisken i passe terninger.

Server tunfisken med chilisausen og frisk koriander.

Spis med pinner... Nydelig måltid
Annonser:

Thai Street Food - David Thompson Simply Thai Cooking - Wandee Young Byron Ayanoglu

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar