Som en fredagssnacks i tillegg til scampiene jeg lagde samtidig, så er champignong med oster en lett smårett som også kan være en del av en tapasmiddag.
Jeg brukte per person:
6 Aeomasopp eller Champignong
1 Kraftkar Ost fra Tingvold Ost
1 Camenbert fra Eker Gårdsysteri
Brekk av stilken på champignongen, eller aromasoppen som jeg brukte her. Fyll hatten av soppen med osten. Sett inn i en ovn på 200 grader og stek til den ser bra ut.
Jeg lager ofte mat alene, og synes at selv om jeg skal spise alene, så vil jeg gjerne ha en bra matopplevelse. Maten i min blogg vil bestå av en kombinasjon av god mat jeg lager for meg selv, men også mat for flere personer. Det er bare å bruke gangetabellen. Jeg håper at jeg kan inspirere til at man kan lage god mat for alle anledninger, også om man lager mat for en person. Jeg liker å lage mitt eget brød, så det vil også være innlegg om brød og baking.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar