mandag 28. mai 2012

Løkpai

Porsjonspai er enkelt og lett å lage for en person. Kjøp en liten ildfast paiform. Den jeg bruker er en ildfast skål som også kan brukes til servering.

1 pakke ferdigkjøpt paideig (holder til 3-4 porsjonspaier)
2 Egg
Litt Fløte
1/2 Liten Løk
1/4 Pakke bacon
Finkuttet Ost (enten Jarlsberg, eller som jeg brukte her Mozarella)
Salt
Pepper

Forvarm ovnen til 200 grader. Smør paiformen med smør eller olje, og kutt til paideigen slik at den passer formen. Pisk sammen 2 egg å tilsett litt fløte eller melk, litt salt og pepper. Kutt bacon i fine biter og bland det inn i eggeblandingen.

Fordel paideigen i formen, og kutt opp løken i fine biter. Legg løken  i bunnen av paien sammen med bacon, og hell eggeblandingen i formen. Fordel osten på toppen. Stek i 200 grader i 15 minutter.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar