onsdag 2. mai 2012

Scampi Satay

Scampi i sataysaus er kosemat. Det er vanligvis kylling satay som brukes oftest, men man kan godt bruke scampi. Jeg hadde kjøpt inn en pose med scampi, så de siste gikk til denne med satay. Den søte smaken på staysausen passer perfekt til den søte smaken på scampiene.

Man trenger:

8 Rå Scampi
Ferdiglagd Satay Sauce i glass fra en asiatisk nærbutikk. De ferdiglagde er bedre enn de på pose.

Man kan med fordel lage sataysausen selv, men jeg brukte her den lette løsningen som man godt kan bruke i en hektisk hverdag.

Rens scampiene, tre de på spyd og stek de i olje i en varm panne. Varm opp sataysausen og server. Veldig enkelt og raskt.


Annonser:

Skalldyr - Leif Mannerström Jesper Lindberg Tomas Yeh Lisa Nestorson Bente-Lill Øygard Terje Øygard  Stiansens fisk og skalldyr - Bent Stiansen Annette Stiansen Kai Nordrum Christian Brun Thaimani - Terje Ommundsen Thai Street Food - David Thompson



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar