søndag 13. mai 2012

Spagetti med "Kraftkar"

Mange har laget spagetti med gorgonzolasaus. Jeg erstatter gorgonzola med "Kraftkar" fra Tingvoll Ost. Denne fantastiske osten har blitt min favoritt. Her snakker vi om en ost i verdensklasse fra en gård på Møre. Gratulerer! Hva har dere gjort på Tingvoll? Morsomt å se at en liten produsent i Norge kan lage en ost som dette. Jeg måttte til med stavikseren for å få osten helt blandet inn i sausen, da den ikke smeltet helt inn i sausen.

1 "Kraftkar" fra Tingvoll
2 dl Fløte
1 dl Melk
1/2 neve Fersk Bladpersille
2 fedd Hvitløk
Spagetti

Kok opp spagettivannet og kok til "al dente". Kok samtidig opp melk og fløte, bland inn finkuttet hvitløk og smelt inn osten. Hell av spagettivannet og rør inn sausen før man serverer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar