lørdag 5. mai 2012

"Surf n' Turf"

"Surf n' Turf" er det beste fra to verdener, sjømat og kjøtt i en perfekt kombinasjon. Jeg lager den enkel uten poterer eller liknende, bare asparges som tilbehør. Den mest eksklusive utgaven bruker hummer, men jeg bruker denne gangen scampi. Sjøkreps passer også uterket, og hvorfor ikke prøve med kamchatka krabbe? Til en posjon trenger du:

300 gram Indre- eller Ytrefillèt
4-6 Scampi
Noen Asparges. Jeg brukte mini asparges.
Salt og Pepper
Litt sitron eller lime

Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek kjøttet og scampiene på sterk varme i noen få minutter. Kok samtidig aspargesen. Server biffen med scampiene festet med en tynn grillpinne til kjøtte, og sett biffen oppå aspargesen. Server med en skive lime eller sitron. Kan det bli enklere og raskere? Det kan i det minste ikke bli mye bedre, spør du meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar