Jeg elsker asiatiskinspirert mat, og denne gangen er det strimlet biff som står på menyen. Jeg steker den med grønnsaker og en blanding av hoisin- og teriyakisaus, og serverer med nudler. Den er veldig lett å lage, og det tar ikke mere enn 10-15 minutter.
200 gram Ytrefillèt av Okse
Hoisinsaus
Teriyakisause
Asiatisk Black Bean Sauce
1/2 Sørpaprika
1 Stor Portobellosopp
6 Sukkererter
2 fedd Hvitløk
1 terning Ingefær
1/2 neve Thai Basilikum
1/3 Pakke Asiatiske Eggenudler
Kok opp vann til nudlene og la de koke i 5 minutter. Kutt kjøttet opp i tynne strimler og kutt opp grønnsakene. Finkutt hvitløk og ingefær.
Varm opp en stekepanne til sterk varme, og stek kjøtt og sopp sammen. Tilsett så hvitløk, ingefær og grønnsakene, og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett så teriaki-, hoisinsaus og bønnesausen. Hell av vannet av nudlene og bland inn i pannen. Det blir et godt og fargerikt måltid.
Jeg lager ofte mat alene, og synes at selv om jeg skal spise alene, så vil jeg gjerne ha en bra matopplevelse. Maten i min blogg vil bestå av en kombinasjon av god mat jeg lager for meg selv, men også mat for flere personer. Det er bare å bruke gangetabellen. Jeg håper at jeg kan inspirere til at man kan lage god mat for alle anledninger, også om man lager mat for en person. Jeg liker å lage mitt eget brød, så det vil også være innlegg om brød og baking.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar