lørdag 5. mai 2012

Strimlet Ytrefillèt Med Hoisin- og Teriyakisaus

Jeg elsker asiatiskinspirert mat, og denne gangen er det strimlet biff som står på menyen. Jeg steker den med grønnsaker og en blanding av hoisin- og teriyakisaus, og serverer med nudler. Den er veldig lett å lage, og det tar ikke mere enn 10-15 minutter.

200 gram Ytrefillèt av Okse
Hoisinsaus
Teriyakisause
Asiatisk Black Bean Sauce
1/2 Sørpaprika
1 Stor Portobellosopp
6 Sukkererter
2 fedd Hvitløk
1 terning Ingefær
1/2 neve Thai Basilikum
1/3 Pakke Asiatiske Eggenudler

Kok opp vann til nudlene og la de koke i 5 minutter. Kutt kjøttet opp i tynne strimler og kutt opp grønnsakene. Finkutt hvitløk og ingefær.

Varm opp en stekepanne til sterk varme, og stek kjøtt og sopp sammen. Tilsett så hvitløk, ingefær og grønnsakene, og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett så teriaki-, hoisinsaus og bønnesausen. Hell av vannet av nudlene og bland inn i pannen. Det blir et godt og fargerikt måltid.


Annonser:

Thai Street Food - David Thompson Simply Thai Cooking - Wandee Young Byron Ayanoglu

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar