fredag 22. november 2013

Rakfiskrøre

For noen dager siden postet jeg en rakfisktartar. Rakfiskrøren bygger mye på samme lesten, men mens tartaren er en typisk forrett eller tilbehør, så er rakfiskrøren mere pålegg til kanapeer eller som fingermat. Bruk det som en velkomst til rakfisklaget sammen med et glass Champagne.

200 gr Mild rakfiskfillèt
1/2 Løk
1 ss Sæterrømme
1 ss Majones
1 Hardkokt Egg
Finhakket Dill
1/2 ts Dijon Sennep
5 dråper Sitron

Finhakk fisk, løk og dill. Bruk en god neve dill. Dillen skal merkes i denne røren. Bland alt godt. Tilsett så rømme, majones, sennep og sitron. Bland sammen. Finhakk til slutt egget, og bland godt inn i røren. Server gjerne på små kjeks eller blinis. Pynt med ørretrogn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar