lørdag 2. juni 2012

Laksepai

Enda en Posjonspai.Lett å lage, og perfekt for en persjon. Jeg baserer meg samme oppskrift som løkpaien jeg postet for noen dager siden.

1 pakke ferdigkjøpt paideig (holder til 3-4 porsjonspaier)
2 Egg
150 gram Laks
1/2 Neve finhakket Bladpersille eller Spinat
Finkuttet Ost (enten Jarlsberg, eller som jeg brukte her Mozarella)
Salt
Pepper

Forvarm ovnen til 200 grader. Smør paiformen med smør eller olje, og kutt til paideigen slik at den passer formen. Pisk sammen 2 egg å tilsett litt fløte eller melk, litt salt og pepper. Kutt persillen i biter og bland det inn i eggeblandinge.

Fordel paideigen i formen, og kutt opp llaksen i biter. Legg laksen  i bunnen av paien, og hell eggeblandingen i formen. Fordel osten på toppen. Stek i 200 grader i 15 minutter.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar