En enkel og god middag som er rask og enkel å lage.
400 gr Storfe Ytrefilèt
300 gr Østerssopp
1 Chikory
1 dl Rømme (Røros Økologisk)
Litt Kraft eller Fond
Salt og Pepper
Kok opp vann, og kok chikory i 10 minutter. Samtidig steker man soppen godt, og tilsetter rømme og fond.Kok inn til rømmen blir lett brun. Stek ytrefilèten 2-3 minutter på hver side. Kjenn på den og pass på at den forblir myk. Ta den av pannen og pakk den inn i aluminiumsfolie i 10 minutter.
Jeg lager ofte mat alene, og synes at selv om jeg skal spise alene, så vil jeg gjerne ha en bra matopplevelse. Maten i min blogg vil bestå av en kombinasjon av god mat jeg lager for meg selv, men også mat for flere personer. Det er bare å bruke gangetabellen. Jeg håper at jeg kan inspirere til at man kan lage god mat for alle anledninger, også om man lager mat for en person. Jeg liker å lage mitt eget brød, så det vil også være innlegg om brød og baking.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar