Start med å koke opp vannet. Bruk max varme så det koker rast. Kutt opp løken i fine strimler, og stek med 3-4 fedd hvitløk. Tilett en finkuttet tomat og en halv boks med tomatpurè. Avslutt så med finkuttet oliven, og her brukte jeg oliven fra glass fra Liguria (Taglieggio oliven), men bruk gjerne fersk oliven. Ikke bruk billige svarte oliven fra glass, du får det til samme pris i spesialutikker som er ekte oliven ok ikke kjemisk behandlet.Det blir bare mye bedre, og bir en herlig rask og billig middag.
Jeg lager ofte mat alene, og synes at selv om jeg skal spise alene, så vil jeg gjerne ha en bra matopplevelse. Maten i min blogg vil bestå av en kombinasjon av god mat jeg lager for meg selv, men også mat for flere personer. Det er bare å bruke gangetabellen. Jeg håper at jeg kan inspirere til at man kan lage god mat for alle anledninger, også om man lager mat for en person. Jeg liker å lage mitt eget brød, så det vil også være innlegg om brød og baking.
fredag 17. mai 2013
Tagliatelle Med Tomat, Løk og Oliven
Denne gangen poster jeg en rett jeg lagde på noen få minurrer. Pastaen fra De Cecco (Taglitatelle med egg) som skal bare koke i 2 minutter, og resten skal bare stekles raskt i en stekepanne.
Start med å koke opp vannet. Bruk max varme så det koker rast. Kutt opp løken i fine strimler, og stek med 3-4 fedd hvitløk. Tilett en finkuttet tomat og en halv boks med tomatpurè. Avslutt så med finkuttet oliven, og her brukte jeg oliven fra glass fra Liguria (Taglieggio oliven), men bruk gjerne fersk oliven. Ikke bruk billige svarte oliven fra glass, du får det til samme pris i spesialutikker som er ekte oliven ok ikke kjemisk behandlet.Det blir bare mye bedre, og bir en herlig rask og billig middag.
Start med å koke opp vannet. Bruk max varme så det koker rast. Kutt opp løken i fine strimler, og stek med 3-4 fedd hvitløk. Tilett en finkuttet tomat og en halv boks med tomatpurè. Avslutt så med finkuttet oliven, og her brukte jeg oliven fra glass fra Liguria (Taglieggio oliven), men bruk gjerne fersk oliven. Ikke bruk billige svarte oliven fra glass, du får det til samme pris i spesialutikker som er ekte oliven ok ikke kjemisk behandlet.Det blir bare mye bedre, og bir en herlig rask og billig middag.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar