2 Porsjoner:
1/2 LiterRedusert Kyllingkraft
1,5 Liter lysegrønne Brennesleblader
1 Liter Vann
1 dl Kremfløte
1 Egg
Salt og Pepper
Kok kyllingkraft eller kjøp en ferdiglaget. Vask brenneslebladene i kaldt vann. Kok opp vann, og legg i neslebladene og kok i 5 minutter. Etter 5 minutter så avkjøler man bladene i kaldt vann for da beholder de den fine grønnfargen. Bland kyllingkraften med kokevannet fra neslene. Kok inn til det halve. Hardkok et egg. Mos neslebladene med en bladmikser, og tildett gjerne litt kraft for at det lettere moses. Noår kraften er redusert tilsetter man den moste neslen, fløte og krydrer med salt og pepper. Del det hardkokte egget i to, og legg i en grunn suppeskål. Hell på den ferdige neslesuppen og server.
Smilende egg i neslesuppe. Super forsommermat.
Annonse:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar