lørdag 2. mars 2013

Asparges med Jarsberg og Parmaskinke

Asparges med ost og Parmaskinke er en klassisk forrett, og kan også erveres med ulike tapasretter. Den er så enkel, men skaker så godt. Brekk av det tykke nederste stykket av aspargesene, og kok den i 3-4 minutter. Avkjøl de i kaldt vann for å beholde den grønne fargen.

Jeg rullet de sammen med Jarlsberg ost. Legg et stykke med parmaskinke på skjærebrettet, og legg på to skiver med Jarsberg ost. Legg på en aspargus, og rull det sammen. Gjør dette for hver av aspargusene. Det er en fordel at skinkeskivene er litt tykke. Server med litt god olivenolje. Jeg brukte:

4 Grønne Aspargus
8 Skiver Jarlsberg ost
4 Skiver Parmaskinke (bruk den tykke delen)

Man kan også skjære aspargusrullene i 1,5 cm. tykke biter. Da blir de lette å servere som fingermat eller til tapas.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar